Nieuwsbrief Groot-Halle Toerist #1 2024
Nieuwsbrief Groot-Halle Toerist #1 2024

Nieuwsbrief Groot-Halle Toerist #1 2024

Beste,

De eerste maand van 2024 zit er alweer op, dan dachten wij dat het misschien toch tijd is dat we nog eens iets van ons laten horen. Nog een paar weken en we trappen op zondag 3 maart het nieuwe seizoen echt op gang !

Ondertussen…

…aanstaande maandag, 5 februari, organiseren we een EHBO-cursus voor onze leden. We hebben natuurlijk liever dat jullie dit nooit nodig zullen hebben, maar als het toch eens van dat is, kan je maar beter de juiste handelingen treffen.
Zowel voor tijdens jullie fietstochten als in het dagelijkse leven eigenlijk een must om eens te volgen.  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus als je nog interesse zou hebben, geef even een seintje aan het bestuur, bij voorkeur via info@groothalletoerist.be.
De EHBO-cursus start om 19u30 in de Judo van Lembeek, dat is in de Bondgenotenstraat 16, 1502 Lembeek.


… de inschrijvingen voor de Gran Fondo Schleck op 25 mei (155km) zijn volzet.
Enkel voor de Medio Fondo (85km) is het nog mogelijk in te schrijven. Koen, Robby, Yves, Patrick, Jasper, Bruno, (nen andere) Patrick, Björn, Maxime, Sam (85km) en Steven hebben zich ingeschreven.
Mocht je nog willen meegaan (voor de 85km dan), wacht dan niet meer te lang, want ook dat zal binnenkort volzet geraken. Je kent intussen de procedure: voor de Gran Fondo schrijf je jezelf in op de website https://schleck-x-perience.com/granfondo/, en stuurt een mailtje naar info@groothalletoerist.be ter bevestiging en met de melding of je al dan niet wil overnachten.


… de meesten hebben hun bestelde kledij nu wel afgehaald. We stellen de webshop bij Vermarc terug open zodat je eventueel nog wat ontbrekende outfit kan bijbestellen. Ook voor de (nieuwe) leden die nog niet de kans hebben gekregen onze schone, nieuwe tenue aan te schaffen, is het dan nu de moment.
Bekijk de webshop hier.
 
Het paswoord dat jullie toegang geeft tot de GHT webshop = GHT (in hoofdletters). We sluiten deze bestelperiode af op 11 maart, een 2-tal maanden later mag je dan jouw bestelling verwachten.


… als je deze nieuwsbrief in jouw postbus ontvangt, wil dat zeggen dat je correct bent ingeschreven. Ook jouw aansluiting bij Cycling Vlaanderen is dan geregeld en je bent dus goed verzekerd voor het komende wielerjaar (enkel lichamelijke letsels, geen materiële zaken !). Ken je nog vrienden of vriendinnen die ook graag zouden komen meefietsen, neem ze gerust eens mee voor een testritje, of laat ze al eens kijken op onze website  (doorklikken op “Lid worden” voor alle praktische info).
Tot op de fiets !

                         
 


Met sportieve groet,
Het bestuur
Groot-Halle Toerist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Ce site web utilise des cookies. En continuant à utiliser ce site, vous acceptez notre utilisation des cookie