Nieuwsbrief Groot-Halle Toerist #4 2023
Nieuwsbrief Groot-Halle Toerist #4 2023

Nieuwsbrief Groot-Halle Toerist #4 2023


Beste toeristen van Groot-Halle,

Update: omdat het niet voor iedereen duidelijk is of familieleden ook welkom zijn voor het eten en drinken; dat zijn ze weldegelijk. Jullie mogen dus ook jullie gezinsleden vragen om tegen 12 uur af te zakken naar de Kring om iets te drinken en mee te genieten van de pasta à volonté & beefburgers. Ook voor hun geldt het bedrag van €10, behalve voor kinderen onder de 6 jaar.
Het voordeel is dan ook dat je thuis helemaal niet moet zeggen dat ge later zult zijn 🙂
 

******************************************************** 


Het was al een tijdje geleden aangekondigd, hopelijk hebben jullie het dan ook allemaal vrijgehouden in jullie agenda, want op zondag 25 juni organiseren we een “specialleke”… ’s ochtends om 8u30 verzamelen we zoals steeds met z’n allen op het Possozplein, we rijden dan allen samen (in groep dus !) tot aan onze trouwe sponsor Volvo Sterckx – De Smet, waar we een groepsfoto zullen maken. We zouden het als bestuur dan ook erg appreciëren als jullie massaal komen opdagen, uiteraard netjes uitgedost in tenue van de club (maar nieuwe leden die nog geen clubkledij hebben, zijn natuurlijk ook heel erg welkom !).
Daarna vertrekken alle groepen A, B, C en D zoals gewoonlijk voor hun respectievelijke ritten…
Die zullen net ietsje korter zijn dan gewoonlijk, want vanaf 12u verwachten jullie dan al terug aan De Kring in Lembeek, waar we jullie trakteren op maar liefst drie drankjes, en we gooien er nog een foodtruck met pasta à volonté & beefburgers bovenop ook.
Kortom, zeg misschien thuis dat ge iets later zult zijn en dat ge ook niet meer moet eten 😉.
 
We vragen hiervoor een kleine bijdrage van 10 euro per persoon. En omdat we aan de traiteur op voorhand het aantal personen moeten doorgeven, vragen we jullie vóór 18 juni die som van 10 euro per persoon over te schrijven op de rekening van de club : BE26 0019 0018 4429.
Je kan daarvoor ook één van de onderstaande QR-codes gebruiken. Selecteer dan de QR-code dewelke overeenkomt met het aantal personen waarmee je aanwezig wenst te zijn.
 Doe het liever nog nu meteen, daarmee vergeet jij het niet en kunnen wij ineens verder met de organisatie.

En nu duimen voor schoon weer….…. Tot op de vélo !

 

 
Vragen, opmerkingen, één adres : info@groothalletoerist.be


Met sportieve groet,
Het bestuur
Groot-Halle Toerist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Ce site web utilise des cookies. En continuant à utiliser ce site, vous acceptez notre utilisation des cookie