Crowdfunding zoon Patrick
Crowdfunding zoon Patrick

Crowdfunding zoon Patrick

Beste Leden,

Velen hebben waarschijnlijk het bericht al gehoord of gelezen dat de dochter en schoonzoon van onze kameraad Patrick Decoster bij een woningbrand al hun bezittingen kwijt zijn…

Wij hopen als bestuur en leden dat de verzekering haar werk zal doen en dat dit jonge koppel snel verder kan Om hen moreel en financieel te steunen heeft de zoon van Patrick een CROWDFUNDING gelanceerd: https://www.gofundme.com/f/heropstarten-na-woningbrand

Als we met z’n allen een klein steentje bijdragen kan dit enkel een hart onder de riem zijn voor alle betrokkenen. Donaties kunnen ook anoniem. Aan Patrick en zijn familie: sterkte ! Aan alle leden: bedankt voor jullie steun.

Sportieve groet,

Yves en het voltallige bestuur van GHT


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Ce site web utilise des cookies. En continuant à utiliser ce site, vous acceptez notre utilisation des cookie